Britselel 76, 2000 Antwerpen

Flight claims

Expert in flight claims

Ryanair schrapt meer dan 2000 vluchten dit najaar. Kan dit zo maar? Bent u het slachtoffer geworden van een last-minute annulatie? Bent u genoodzaakt om te overnachten na een vertraging? Of heeft u uw aansluitende vlucht gemist door een vertraging?

Advoteam springt in de bres voor de rechten van de passagier! Heeft u recht op een wettelijke schadevergoeding, dan helpen we u graag met een sterke case.
 

Hoe maakt Advoteam het verschil?

Of u wel of niet recht heeft op compensatie hangt af van Europese wetgeving. Hieruit vloeien de criteria voort om te bepalen waar u recht op heeft. Zo zullen we bijvoorbeeld onderzoeken of er sprake is van overmacht. Naast deze wet- en regelgeving doen handhavende inspecties en rechters ook uitspraken die van belang kunnen zijn voor de rechtsgeldigheid van uw claim.

Advoteam onderzoekt of Uw vlucht in aanmerking komt voor een compensatie. Zo ja, dan starten wij een procedure om Uw wettelijke compensatie te claimen. Ook als u uw aansluitende vlucht heeft gemist ten gevolge van een vertraging, annulering of overboeking staan wij voor u klaar.

Waarvoor mag u Advoteam bellen?

  • Vergoeding claimen bij langdurig vertraagde vlucht
  • Vergoeding claimen bij geannuleerde vlucht
  • Vergoeding claimen bij instapweigering op een vlucht
  • Vergoeding kosten ingevolge van een langdurig vertraagde of geannuleerde vlucht
  • Ondersteuning bij verloren of beschadigde bagage
  • Advies
Heeft u een vraag of dossier voor advoteam?