Britselel 76, 2000 Antwerpen

Heeft u juridische kopzorgen?

Advoteam is een gedreven team van 4 advocaten die uw zaak bestudeert, adviseert, bemiddelt en verdedigt met de puntjes op de i. 

Met meer dan 30 jaar ervaring en expertise is Advoteam een betrouwbare sparringpartner die voor, achter en naast u staat. Wij begeleiden en helpen particulieren, ondernemers en bedrijven.

Schadegevallen, zowel privé als professioneel,  familiale problemen of bedrijfsrisico’s, wij geven glashelder advies en reiken u betaalbare oplossingen aan.

Heeft u een geschil of een juridische kwestie? Wij ontvangen u in alle discretie en vertrouwen. 

img
Advoteam, zet in op expertise

Zaakvoerder en advocaat Peter Vercraeye opende de deuren van Advoteam in 1992. Zijn missie? Een copiloot zijn voor particulieren en ondernemingen wat betreft juridisch advies en een expertisecentrum uitbouwen voor aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, en familierecht. Discretie en vertrouwen worden steeds gecombineerd met een flexibele en persoonlijke aanpak waardoor Advoteam een zeer trouw klantenbestand heeft uitgebouwd in de regio Antwerpen, Mechelen, Leuven, Keerbergen en Turnhout.

Advoteam is een advocatenkantoor dat voor, achter en naast ondernemers staat om proactief en kostenefficiënt te werken in functie van de wensen van de klant.

Advoteam, zet in op vernieuwing

Een stoffig kantoor met stapels dossiers en kleurloze advocaten? Niet bij Advoteam. Dankzij de instroom van jong talent blijft Advoteam voortdurend vernieuwen en staat het volledige team met beide voeten in de juridische wereld. Aangezien er een mix is van ervaring en frisse ideeën, zijn we “up to date” en helemaal mee in de snel veranderende juridische wereld. Bovendien trekken we resoluut de kaart van digitalisering voor het beheer van onze dossiers.

Advoteam combineert vlot de trends en digitale evoluties van de toekomst met oog voor een menselijke en persoonlijke benadering.

Meer weten over onze specialisaties?
Ons Team
Een vraag voor advoteam?